Защо да уча тази специалност?

Знания и диплома в перспективен бранш

Ще получите международно призната диплома и актуални знания в една от най-горещите области на дигиталния бизнес.

Лесно стартиране на успешен собствен бизнес

Възможност за начало на собствен бизнес с минимални капитали и много голям потенциал за растеж в национален и международен мащаб.

Ще се учите от най-добрите

Лектори в магистърската програма са водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на електронната търговия и веригата на доставки.

Партньори на магистратурата

Нашите лектори

Жюстин Томс: дългогодишен онлайн предприемач, преподавател и писател. Ръководител на ABC Design & Communication и проектите Az-jenata.bg и Az-deteto.bg към Investor.bg. Създател на Kafene.bg, както и на конкурса Сайт на годината.

Жюстин Томс

Радослав Минчев: дългогодишен опит в компании - лидери в дистрибуцията, ритейла и логистиката. Ръководител Дирекция „Верига на доставки“ в Доверие Брико АД (Mr. Bricolage Bulgaria).

Радослав Минчев

Георги Христов: специалист със 17 години опит в сферата на логистика и управление веригата на доставки, заемал ръководни позиции в Данон, Булгартабак Трейдинг, Сенсата и др.

Георги Христов

Никола Илчев: експерт със значително влияние върху развитието на екосистемата за електронна търговия в България. Основател на eCommerce Academy и редица успешни онлайн бизнес начинания.

Никола Илчев

Новини